Kassensloop Den Bosch

Bent u opzoek naar een professioneel en betrouwbaar kassensloopbedrijf in Den Bosch? Maak kennis met Mustang Demolition. Al ruim 20 jaar zijn wij actief op het gebied van kassensloop, in onder andere Den Bosch. Wij hebben de afgelopen jaren voor diverse klanten in Den Bosch verschillende sloopprojecten mogen realiseren. Vanuit ons hoofdkantoor kunnen wij mede door ons brede machinepark en ervaren technische team, daadkrachtig opereren op locatie.
Bent u benieuwd wat Mustang Demolition voor u kunt betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op!

Uw kassensloop specialist in Den Bosch

Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiƫnt demonteren van uw kas in Den Bosch. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale kassensloop, zijn wij uitgegroeid tot een vooruitstrevend kassensloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door onze jarenlange kassensloop ervaring in Den Bosch, weet Mustang Demolition u volledig te ontzorgen voor, tijdens en na onze werkzaamheden.

Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur zijn wij in staat al uw wensen te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek. Ook in Den Bosch.
Bij Mustang Demolition is ieder kassensloop project maatwerk!

Bekijk hier een selectie van onze mooiste projecten.

Uw kassensloop project in Den Bosch

Ieder kassensloop project in Den Bosch is uniek, en elke klant is anders. Daarom maken we altijd een complete inventarisatie van de sloopwerkzaamheden bij uw kas in Den Bosch. We komen persoonlijk langs op locatie in Den Bosch, en bespreken uitvoerig uw wensen. Dit vormt voor ons de basis van een goed georganiseerd kassensloopproject.

Voor aanvang van de sloopwerkzaamheden maken we een transparante en uitgebreide planning, zodat u niet voor onverwachtheden komt te staan. Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerde planning behalen we het door u gewenste resultaat.
Altijd en overal.

Lees wat klanten over ons zeggen.

Gecertificeerd kassensloop vakmanschap in Den Bosch

Om de kwaliteit en veiligheid van onze werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen van onafhankelijke instanties. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van uw kassensloop in Den Bosch goed kan worden uitgevoerd.
Daarnaast is ons personeel ruim opgeleid, ervaren in de kassensloop in Den Bosch, en altijd in het bezit van de juiste certificaten en keurmerken.
Daarbij verzorgt Mustang Demolition het aanvragen van vergunningen in iedere gemeente, zo ook in Den Bosch. Onze machines worden regelmatig getest op veiligheid, en krijgen wekelijks onderhoud.

Bekijk onze certificaten.

Machinepark voor kassensloop Den Bosch

Met ons omvangrijke en diverse machinepark kunnen wij iedere kassensloop opdracht in Den Bosch aan. Innovatieve machines in combinatie met vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat we bij ieder (kassensloop)project in Den Bosch, het maximale resultaat kunnen behalen.
Al onze machines voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen, en worden wekelijks gecontroleerd en onderhouden.
Onze vooruitstrevende drijfveer is terug te zien in ons machinepark, en daar zijn we trots op.

Bekijk ons volledige machinepark.

Circulaire kassensloop in Den Bosch

Bij ieder (kassen)sloopproject in Den Bosch, streven wij naar circulair slopen en demonteren. Hierbij proberen we om 100% van de vrijgekomen materialen te hergebruiken of te recyclen.
Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook kosten besparend.
Wilt u weten hoeveel het u kan opleveren? Neem contact op!

Lees meer over Circulair slopen.
Uw kas in Den Bosch is geld waard!

Offerteformulier kassensloop Den Bosch