Kassensloop

Mustang Demolition is uw kassensloop specialist.

Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiënt demonteren van uw kas. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale kassensloop, zijn wij uitgegroeid tot een vooruitstrevend kassensloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door deze jarenlange kassensloop ervaring, Weet Mustang Demolition u volledig te ontzorgen voor, tijdens en na onze werkzaamheden. Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur zijn wij in staat al uw wensen te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek.
Bij Mustang Demolition is ieder kassensloopproject maatwerk!

Kas slopen of demonteren

Kas slopen of demonteren

Wij zijn gespecialiseerd in het slopen of demonteren van kassen in binnen- en buitenland. Wij besteden veel zorg aan een soepel kassensloopproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk kassensloopproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in de projectplanning.

Uw sloopproject wordt onze zorg
Met Mustang Demolition haalt u een betrouwbare partner in huis die u volledig kan ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw perceel schoon en netjes volgens afspraak wordt opgeleverd.

Offerte aanvragen?

Onze machines, onze trots

sloopwerkzaamheden kas

Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden, investeren wij alleen in vakmensen en specifieke machines. Wij proberen altijd voorop te lopen in de branche en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden om met minder mensen meer werk te kunnen verzetten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze machines voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo is ons team en het materieel altijd in topconditie en kunnen we snel en efficiënt werken. Voor elke sloopopdracht hebben we de juiste machine.

Uw tuinbouwbedrijf laten slopen?

Uw tuinbouwbedrijf laten slopen?

Sinds 2000 is Mustang Demolition actief op de markt in het slopen van kassen en gebouwen. Zo hebben wij daarmee de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Heeft u plannen om uw (tuinbouw)bedrijf te demonteren of installaties te vervangen? Neem dan contact op met Mustang Demolition. Wij komen geheel vrijblijvend langs op locatie.

Offerte kassensloop

Kassensloop door Mustang Demolition

Offerteaanvraag kassensloop