WhatsApp +31 174 64 20 40 info@mustangdemolition.nl

Kassenbouw.

Kerklaan Greenhouses is gespecialiseerd in de bouw van ‘gebruikte’ kassen.

Kerklaan Greenhouses is sinds 1993 actief in de internationale kassenbouw. We bouwen en hernieuwen gebruikte kassen op maat. Venlo- en breedkapkassen met verschillende traliebreedte en met elke gewenste poothoogte, vakmaat of goottype. Alles volgens de laatste regelgeving en met de modernste technieken en installaties. 

De bouw van gebruikte kassen. Een slimme keuze voor uw project.

Kerklaan Greenhouses is gespecialiseerd in het bouwen van deels “gebruikte” kassen. Bij deze projecten gebruikt Kerklaan Greenhouses een mix van nieuwe en gebruikte materialen. Het resultaat is een moderne kas dat voldoet aan de huidige wet en -regelgeving tegen een interessante prijs. De gebruikte kas heeft een uitstekend rendement dat niet onder doet voor het rendement van een volledig nieuwe kas. Gebruikte kassen en bedrijfsruimten kan Kerklaan Greenhouses op iedere gewenste locatie opbouwen en installeren.

Ruim 25 jaar ervaring in de internationale kassenbouw.
De kracht van Kerklaan.

Alle kennis in eigen hand.
De kracht van Kerklaan.

Persoonlijk contact en maximale ontzorging. De kracht van Kerklaan.

Eigen mensen. Eigen machines. Alles in eigen hand.

Bij Kerklaan Greenhouses houden we gedurende het project alles volledig in eigen hand. Met onze eigen bouwploegen en een breed machinepark zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren met een hoge afwerkingsgraad. 

Uw kas, onze zorg

Ieder kassenbouwproject is uniek, en iedere klant heeft zijn eigen wensen. Daarom maken we voor aanvang van ieder kassenbouwproject een complete inventarisatie van de wensen van de klant. We zorgen voor veel persoonlijk contact met vaste aanspreekpunten en komen langs op locatie om de situatie in kaart te brengen. Door persoonlijk contact en een inzichtelijke planning zijn we erop ingesteld iedere klant maximaal te ontzorgen

De bouw van nieuwe kassen. Volledig op maat.

Door kennis en ervaring is Kerklaan Greenhouses in staat om voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogwaardige nieuwe kas te ontwerpen en bouwen. Daarbij bieden we expertise en advies voor, tijdens en na het bouwproces.
Deze nieuwe kassen voldoen volledig aan de huidige wet- en regelgeving en omvatten de nieuwste technologieën.  

Alle kennis in huis

Bij Kerklaan Greenhouses houden we gedurende het project alles in eigen hand. Van de ontwerpfase tot aan oplevering heeft u één vast aanspreekpunt. 
Samen met de opdrachtgever ontwerpen we een kas met moderne systemen, hoogwaardige installaties en de juiste faciliteiten voor iedere teelt. Tijdens het bouwproces werken we met vaste bouwploegen en professionele partners. Dit alles wordt centraal gecoördineerd zodat we op efficiënte en transparante wijze een kwalitatief hoogwaardige nieuwe kas kunnen opleveren. 

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!