WhatsApp +31 174 64 20 40 [email protected]

Circulair slopen.

Circulair slopen is het op duurzame wijze demonteren van een gebouw of kas. De materialen en grondstoffen die hierbij vrij komen, worden in andere projecten weer hoogwaardig toegepast. Circulair slopen is hierdoor een essentiële schakel in de circulaire economie. Circulair slopen is daarom ook goed voor het milieu. Het voorkomt het opnieuw produceren van materialen en winnen van grondstoffen.
Daarnaast is circulair slopen ook kostenbesparend. Benieuwd naar de kosten die u kunt besparen door circulair slopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Duurzaamheid

Bij Mustang Demolition is duurzaamheid belangrijk en circulair slopen speelt daar een essentiële rol in. Het geven van een tweede kans aan materialen en grondstoffen verminderd de productie van nieuwe materialen en het winnen van nieuwe grondstoffen.
Daarnaast zorgen wij voor het afvoeren en verwerken van materialen die geen tweede leven gegeven kunnen worden.

Altijd op milieubewuste en duurzame wijze.

Bekijk projecten van Mustang Demolition.

Projecten

'De cirkel is rond'

Bij Mustang Demolition begint het circulaire proces met het inventariseren van materialen die in de kas/het gebouw aanwezig zijn. We brengen in kaart welke materialen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden, en bepalen de economische waarde. We rapporteren onze inventarisatie, en doormiddel van persoonlijk contact maken we de mogelijkheden inzichtelijk voor u.
Na het inventariseren van het project, begint de uitvoeringsfase. De herbruikbare materialen en grondstoffen worden op vakkundige wijze gedemonteerd en afgevoerd. De materialen worden getransporteerd naar onze opslagplaats. Bij aankomst worden ze gecontroleerd op kwaliteit, en waar nodig gereinigd en behandeld. Vervolgens worden de materialen geregistreerd en opgeslagen.
Een aantal van de materialen worden aangeboden op verschillende verkoopkanalen. We bespreken uitvoerig de wensen van de klant, en zorgen ervoor dat iedere klant een passend product weet te vinden.
De meeste materialen worden gebruikt bij het bouwen van ‘nieuwe’ kassen. Dit duurzame principe noemt men ‘Cradle to Cradle.’ De gebruikte materialen krijgen een tweede leven.
De materialen worden weer getransporteerd, en geheel volgens de wensen van de klant, en de
huidige wet- en regelgeving vakkundig gemonteerd. De materialen zijn weer ‘als nieuw’, en klaar voor gebruik!

Bij Mustang Demolition zeggen wij daarom altijd: ‘De cirkel is rond.’

Maatwerk bij ieder project.
Daarom van Mustang Demolition.

Snelle en persoonlijke afhandeling.
Daarom Mustang Demolition.

Groot en divers machinepark voor ieder project.
Daarom Mustang Demolition. 

Wereldwijde kassensloop ervaring.
Daarom Mustang Demolition. 

Vakkundig, veilig en efficiënt.
Daarom Mustang Demolition.