WhatsApp +31 174 64 20 40 [email protected]

Mustang Demolition verzorgt het ombouwen van 3 tuinbouwbedrijven in 2 maanden tijd.

De afgelopen 2 maanden heeft Mustang Demolition het ombouwen van 3 verschillende tuinbouwbedrijven verzorgd.

Half oktober begon Mustang Demolition bij Fransen Orchids in Bleiswijk. Hierbij werd een 25.000 m² grote kas omgebouwd voor een nieuwe teelt. Fransen Orchids schakelde over van Cybidiumteelt naar een tuinplantenteelt (helleborus). In de eerste fase van dit ombouwproject werd het Cybidium gewas verwijderd en afgevoerd. Vervolgens werden ook de druppelslangen, en de teeltsystemen waarop de Cybidiumplanten geteeld werden, gedemonteerd en afgevoerd. Daarna zijn de overgebleven verwarmingsbuizen gedemonteerd en afgevoerd. In de laatste fase van het project werd de teeltvloer compleet leeg gehaald, en schoon opgeleverd. Tot slot werden er een aantal aanpassingen gedaan aan het luchtverwarmingssysteem.
De kas van Fransen Orchids is schoon opgeleverd zodat deze klaar kan worden gemaakt voor de nieuwe teelt!
Bekijk de video om een beeld te krijgen van al onze werkzaamheden bij Fransen Orchids:
https://www.youtube.com/watch?v=MSTpFOnBsxU

Nadat de werkzaamheden van Mustang Demolition bij Fransen Orchids erop zaten, zijn ze gestart bij Kwekerij Vijverberg in Berkel en Rodenrijs. Bij de paprika kweker werd meegeholpen aan het ombouwen van de 110.000 m² grote kas. Hierbij heeft Mustang Demolition onder andere gezorgd voor het verwijderen en afvoeren van de teeltgoten en druppelslangen. Vervolgens zijn de verwarmingsbuizen opgehangen, en is de complete vloer verwijderd. De kas is klaar gemaakt zodat deze vervolgens geëgaliseerd kon worden.
Bekijk de video om een beeld te krijgen van al onze werkzaamheden bij Kwekerij Vijverberg:
https://www.youtube.com/watch?v=zEmWfcNckLU

Tot slot heeft Mustang Demolition de ombouw verzorgd voor de nieuwe kas van Kwekerij Mooijman in Berkel in Rodenrijs. De kas van 22.480 m² is klaar gemaakt voor een nieuwe peperteelt. Ook voor deze klant heeft Mustang Demolition de teelgoten verwijderd en afgevoerd. Vervolgens is ook het verwarmingssysteem aangepast.
Door de werkzaamheden van Mustang Demolition, is de kas klaar voor de nieuwe peperteelt, die in januari 2021 gepland staat.
Bekijk de video om een beeld te krijgen van al onze werkzaamheden bij Kwekerij Mooijman:
https://www.youtube.com/watch?v=ORTlZ7G3l4M

Mustang Demolition kijkt met trots terug op 3 mooie ombouwprojecten met mooie resultaten.