WhatsApp +31 174 64 20 40 [email protected]

Mustang Demolition veilig en milieuverantwoord gecertificeerd.

Mustang Demolition is inmiddels vele jaren VCA** gecertificeerd, maar heeft onlangs de certificering uitgebreid met BRL SVMS-007 Veilig en Milieukundig Slopen en ISO:9001 Kwaliteitsmanagementsystemen
Hans Kerklaan over de nieuwe certificaten: ‘Met deze nieuwe certificeringen kunnen wij aan onze opdrachtgevers laten zien, dat wij onze sloopprojecten veilig en milieukundig verantwoord kunnen uitvoeren.’
In de afgelopen periode zijn de diverse audits uitgevoerd door Normec Certificering, zowel op kantoor als op de projectlocaties.
‘We wisten zelf al dat we veilig en milieuverantwoord te werk gaan, maar het is een goed om dit nu ook ‘zwart op wit’ te hebben.’ vertelt Hans.
Bij de BRL SVMS-007 staat zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilige en milieukundig verantwoorde uitvoering centraal bij het uitvoeren van een sloopproject.
‘Recyclen en circulair slopen is al jaren een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Mustang en met het certificaat kunnen we dat nog beter uitdragen.’ zegt Hans.
De ISO:9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Hans: ‘Simpel gezegd betekent het certificaat; ‘we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.’ En dit past precies binnen onze bedrijfscultuur.’
‘Met het behalen van de certificaten sluit ons bedrijf nog beter aan bij aanvragen van nieuwe partijen en kunnen wij onze opdrachtgevers de service en kwaliteit leveren die zij van ons gewend zijn.’ Sluit Hans af.