Over Mustang Demolition

Team Mustang Demolition

Mustang Demolition is opgericht op 1 januari 2000 en sindsdien uitgegroeid tot een Westlandse serre afbreker van formaat. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden, investeren wij alleen in vakmensen en specifieke machines. Wij proberen altijd voorop te lopen in de branche en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden om met minder mensen meer werk te kunnen verzetten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij VCA-gecertificeerd en zijn ook al onze machines getest op veiligheid. Ook bij ons personeel staat veiligheid centraal. Alle medewerkers krijgen een VCA-cursus.

Snel, vakkundig en veilig ontmantelen van glastuinbouwbedrijven

Mustang Demolition - ontmantelen van glastuinbouwbedrijven

Mustang Demolition richt zich op het snel, vakkundig en veilig ontmantelen van glastuinbouwbedrijven in de ruimste zin van het woord. Wij demonteren alle materialen en scheiden de aanwezige componenten, voor hergebruik of een gemakkelijke afvoerstroom naar verwerkers.

Voor onze medewerkers is het van belang te werken met de juiste gereedschappen en moderne machines. Ons machinepark bestaat daarom uit shovels, verreikers, tractoren met glaskiepers, tractoren met werkplateau, hoogwerkers en graafmachines. Daarnaast beschikken wij over specifieke machines die incidenteel gebruikt worden bij het slopen en demonteren van glasopstanden.

Neem contact op

Andere sloopwerkzaamheden

sloopwerkzaamheden - Mustang Demolition

Naast het slopen van glastuinbouwbedrijven, worden wij steeds vaker ingeschakeld voor het ontmantelen van bedrijfsruimten en woonhuizen. Ook hiervoor geldt dat ons team de opstanden ontmantelt en de (verontreinigde) materialen zorgvuldig sorteert en afvoert.

Voor het verplaatsen van de machines maken wij gebruik van een zeer modern uitgeruste oprijvrachtwagen. Deze auto is voorzien van hydraulische oprijbalken, waardoor wij ons snel kunnen verplaatsen naar de diverse projecten voor onze opdrachtgevers. Voor grondwerkzaamheden hebben wij speciale tractoren, egalisatieborden, gronddumpers en diverse speciale kiepers, graszaaimachines en cultivatoren.

Kas slopen zonder zorgen
serre afbreken zonder zorgen?

Stel hier uw vraag of bel voor direct contact 010-5190332