WhatsApp +31 174 64 20 40 [email protected]

Kas renovatie.

Voor ieder vraagstuk een oplossing.

Het renoveren van een kas is maatwerk. Wanneer u uw kas voor bijvoorbeeld een teeltwissel wilt aanpassen, begrijpen we dat dit een ingrijpende verandering is. Mustang Demolition is in staat u volledig te ontzorgen tijdens dit proces. We maken een uitgebreid draaiboek van de werkzaamheden, en bieden transparantie en zekerheid. We komen persoonlijk langs op locatie, en bespreken uitvoerig uw wensen.
Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerd draaiboek, behalen we het door u gewenste resultaat.

Totale renovatie van uw kas. 
Volledig in handen van Mustang Demolition.

Mustang Demolition realiseert totale renovatieprojecten voor uw tuinbouwbedrijf. Hierbij kunnen we ieder component van uw kasinterieur aanpassen en/of renoveren. In samenwerking met onze partner Kerklaan Greenhouses kunnen we o.a. verwarmingsinstallaties opnieuw uitrekenen en installeren, gevel- en dekrenovaties uitvoeren en mechanische onderdelen van uw kas vernieuwen of renoveren.
Hierdoor heeft Mustang Demolition alle kennis voor het renoveren van uw kas onder één dak.

Teeltgoten verwijderen.

Mustang Demolition is specialist in het vakkundig en snel demonteren van uw teeltgoten. Vaak zijn uw gebruikte teeltgoten nog in een goede staat, en kunnen deze opnieuw gebruikt worden. Mustang Demolition heeft een uitgebreid netwerk van klanten en afnemers waar we vaak voor een goede prijs de teeltgoten aan kunnen doorverkopen. Mocht het zijn dat uw teeltgoten in een staat verkeren waarbij deze niet meer bruikbaar zijn, dan beschikt Mustang Demolition over geavanceerde machines om uw teeltgoten zo snel en goedkoop mogelijk te verwijderen.

Verwarmingsinstallatie verwijderen of aanpassen.

Uw verwarmingsinstallatie bepaald voor een groot gedeelte het klimaat in uw kas. Wanneer u uw verwarmingsinstallatie wilt verwijderen of aanpassen, kan dit een ingewikkelde klus zijn. Mustang Demolition heeft ruime ervaring in het verwijderen en aanpassen van verschillende soorten verwarmingsinstallaties. Afhankelijk van het type en de staat van uw verwarmingsbuizen, kunnen deze nog een aanzienlijk bedrag opleveren. Mustang Demolition beschikt over de juiste middelen en expertise om het verwijderen van uw verwarmingsinstallatie zo efficiënt en voordelig mogelijk te realiseren.

Demonteren of aanpassen van uw interne transportsystemen.

Uw interne transportsystemen zijn een essentieel onderdeel binnen uw tuinbouwbedrijf. Zonder goed werkende transportsystemen kunt u niet het maximale rendement behalen bij het telen. Daarom is het van belang dat uw interne transportsystemen goed functioneren. Heeft u overtollige transportsystemen? Of wilt u uw transportsysteem aanpassen? Mustang Demolition heeft ruime ervaring in het aanpassen en verwijderen van uw interne transport systemen. We hebben de beschikking over vakkundig personeel en het juiste materieel om deze transportsystemen op correcte wijze te demonteren of aan te passen.

Belichitingsinstallatie demonteren.

Uw belichtingsinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw tuinbouwbedrijf. Wanneer uw belichtingsinstallatie gedemonteerd moet worden, vergt dit veel zorgvuldigheid.
Het technische team van Mustang Demolition heeft ruime ervaring met het demonteren van ieder type belichtingsinstallatie.
Afhankelijk van de staat en het type van uw belichting kan Mustang Demolition een goede vergoeding aanbieden voor uw installatie.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!