WhatsApp +31 174 64 20 40 info@mustangdemolition.nl

Teeltgoten verwijderen.

Snel en efficiënt.

Mustang Demolition is gespecialiseerd in het snel en vakkundig verwijderen van ieder type teeltgoot. Door speciaal ontwikkelde machines en methoden kunnen wij voor een scherpe prijs de teeltgoten verwijderen. 
Bekijk hieronder de oplossingen die wij bieden voor het verwijderen van uw teeltgoten.

Goten rollen. 
Een nieuwe stap in efficiëntie.

Heeft u teeltgoten die nodig aan vervanging toe zijn? Mustang Demolition biedt hiervoor een unieke oplossing. Doordat wij continu investeren in de ontwikkeling van onze machines, kan Mustang Demolition op zeer efficiënte wijze uw teeltgoten verwijderen.
Onze uniek ontworpen teeltgotenroller kan worden ingezet om binnen record tempo de teeltgoten uit uw serre te verwijderen. Doordat hier weinig mankracht mee gemoeid gaat en de snelle doorlooptijd, kan dit tegen zeer scherpe tarieven.
Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze specialisten! 


Project Bryte.
17.400 m teeltgoot verwijderd binnen 1 dag.

Bekijk project.

Herbruikbare teeltgoten.

Heeft u teeltgoten die nog in goede staat verkeren? Mustang Demolition beschikt over de juiste middelen en expertise voor het efficiënt verwijderen van herbruikbare teeltgoten.
Samen met onze partner Kerklaan Horti Materials kunnen wij altijd een nieuwe gebruiker vinden voor uw teeltgoten. Hierdoor kunnen wij afhankelijk van de staat en het type van uw goot, nog een aanzienlijke vergoeding bieden. 
Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze specialisten! 

Een breed aanbod van teeltsystemen.

Bekijk het aanbod van Kerklaan Horti Materials.

Snelle en persoonlijke afhandeling.
Daarom Mustang Demolition.

Maatwerk bij ieder project.
Daarom Mustang Demolition.

Wereldwijde serresloop ervaring.
Daarom Mustang Demolition.

Vakkundig, veilig en efficiënt.
Daarom Mustang Demolition.

Stel hier uw vraag. Onze specialisten vertellen u er graag meer over!