WhatsApp +31 174 64 20 40 [email protected]

Nieuwe stap in efficiëntie bij Mustang Demolition.

“Projecten waar we normaal 3 dagen over deden, doen we nu in 1 dag.”
Hans Kerklaan van Mustang Demolition: “Bij Mustang Demolition investeren we veel in efficiëntie. Dat is voor zowel onze klant als voor ons gunstig. Werkzaamheden zoals het verwijderen van teeltgoten zijn vaak ingrijpende veranderingen binnen een tuinbouwbedrijf, daarom wil onze klant dat het adequaat gebeurd.’’ Om hierop in te spelen ging Mustang Demolition opzoek naar nieuwe technieken voor dit soort klussen. Uiteindelijk is er een machine ontwikkeld waarmee snel en efficiënt gewerkt kan worden. “Projecten waar we normaal gesproken 3 dagen over deden, kunnen we nu in 1 dag voltooien.”

Sinds de machine in gebruik is genomen heeft Mustang Demolition al bij diverse tuinen de teeltgoten verwijderd. Hans: “Bij Bryte in Oostvoorne hebben we binnen 1 dag 17.500 meter teeltgoot opgerold, uitgereden en afgevoerd.” Dit project is te zien in onderstaande video.  

“En bij Kwekerij Mooijman en Kwekerij Vijverberg in Berkel en Rodenrijs hebben we ook twee grote projecten afgerond, waarbij we naast het ombouwen van de kas ook de teeltgoten hebben verwijderd. Dat ging in totaal om zo’n 150.000 meter.” Vervolgt Hans.

Ook komende periode zal de teeltgoten roller bij diverse projecten worden ingezet.