Het aanpassen van uw kas

Het aanpassen van een kas is maatwerk. Wanneer u uw kas voor bijvoorbeeld een teeltwissel wilt aanpassen, begrijpen wij dat dit een ingrijpende verandering is. Mustang Demolition is in staat u volledig te ontzorgen tijdens dit proces. We maken een uitgebreid draaiboek van de werkzaamheden, en bieden transparantie en zekerheid. We komen persoonlijk langs op locatie, en bespreken uitvoerig uw wensen.
Door middel van persoonlijk contact en een gestructureerd draaiboek, behalen we het door u gewenste resultaat.

Teeltgoten verwijderen

Mustang Demolition is specialist in het vakkundig en snel demonteren van uw teeltgoten. Vaak zijn uw gebruikte teeltgoten nog in een goede staat, en kunnen deze opnieuw gebruikt worden. Mustang Demolition heeft een uitgebreid netwerk van klanten en afnemers waar we vaak voor een goede prijs de teeltgoten aan kunnen doorverkopen. Mocht het zijn dat uw teeltgoten in een staat verkeren waarbij deze niet meer bruikbaar zijn, dan beschikt Mustang Demolition over geavanceerde machines om uw teeltgoten zo snel en goedkoop mogelijk te verwijderen.

Teeltgoten verwijderen

Belichtingsinstallatie demonteren

Uw Belichtingsinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw tuinbouwbedrijf. Wanneer uw belichtingsinstallatie gedemonteerd moet worden, vergt dit veel zorgvuldigheid.
Het technische team van Mustang Demolition heeft ruime ervaring met het demonteren van ieder type belichtingsinstallatie.
Afhankelijk van de staat en de type van uw belichting, kan Mustang Demolition nog een goede vergoeding aanbieden voor uw installatie.

Verwarmingsinstallatie verwijderen of aanpassen

Demonteren van uw interne transportsystemen

Overtollige installaties

Beschikt u over overbodige installaties? Vaak kunnen wij voor uw overbodige installaties nog een goede vergoeding betalen. Afhankelijk van het type en de staat van de installatie
-