Serre afbraak

Kassensloop - GREENHOUSE DEMOLITION

Mustang Demolition is opgericht op 1 januari 2000 en sindsdien uitgegroeid tot een Westlandse Serre afbreker van formaat. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden, investeren wij alleen in vakmensen en specifieke machines. Wij proberen altijd voorop te lopen in de branche en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden om met minder mensen meer werk te kunnen verzetten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij VCA-gecertificeerd en zijn ook al onze machines getest op veiligheid. Ook bij ons personeel staat veiligheid centraal. Alle medewerkers krijgen een VCA-cursus.

Serre afbreken of demonteren

Kas slopen of demonteren

Wij zijn gespecialiseerd in het afbreken of demonteren van serres in binnen- en buitenland. Wij besteden veel zorg aan een soepel serre afbraakproject, waarbij de opdrachtgever maximaal ontzorgd wordt. Elk serre afbraakproject is maatwerk. Ons technische team is erop ingesteld om alle wensen van de opdrachtgever op te nemen in de projectplanning.

Uw sloopproject wordt onze zorg
Met Mustang Demolition haalt u een betrouwbare partner in huis die u volledig kan ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw perceel schoon en netjes volgens afspraak wordt opgeleverd.

Offerte aanvragen?

Onze machines, onze trots

sloopwerkzaamheden kas

Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in sloopwerkzaamheden, investeren wij alleen in vakmensen en specifieke machines. Wij proberen altijd voorop te lopen in de branche en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden om met minder mensen meer werk te kunnen verzetten.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze machines voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo is ons team en het materieel altijd in topconditie en kunnen we snel en efficiënt werken. Voor elke sloopopdracht hebben we de juiste machine.

Uw tuinbouwbedrijf laten afbreken?

Uw tuinbouwbedrijf laten slopen?

Sinds 2000 is Mustang Demolition actief op de markt in het afbreken van serres en gebouwen. Zo hebben wij daarmee de nodige kennis en ervaring opgebouwd. Heeft u plannen om uw (tuinbouw)bedrijf te demonteren of installaties te vervangen? Neem dan contact op met Mustang Demolition. Wij komen geheel vrijblijvend langs op locatie.

Offerte serre afbraak

serre afbraak door Mustang Demolition

Offerteaanvraag serre afbraak